Over ons

Vishandel Wim Schaap heeft zijn start gemaakt in mei 2010! Een sprong in het diepe, beide geen ervaring met vis of familie die werkte met vis. Wij zijn begonnen in Zwanenburg en Hoofddorp waar de zaken vanaf het begin af aan goed liepen, het was moeilijk om mooie standplaatsen te vinden voor de vrijdag en zaterdag, maar in januari 2011 was alles rond om in Katwijk aan zee (op het Marktplein), onze thuisbasis vis te gaan verkopen! Vanaf dag één een succes en eind 2011 kregen we groen licht om ook op vrijdag op het Cleijn Duin Park (naast de sporthal) onze klanten te kunnen bedienen!

b_0_0_0_00_images_joomgallery_details_fotos_4_dsc01475.jpg

Al onze standplaatsen zijn goed bereikbaar. Dinsdag staan wij tegenover slagerij Henco aan de Ijsekade te Leiden. Woensdag staan wij in Hoofddorp naast de Albert Heijn in winkelcentrum Floriande, en donderdag staan wij met onze viskraam ook in Hoofddorp. Daar staan wij tegenover de hoofdingang van winkelcentrum Skagerhof, op de parkeerplaats. In het mooie Katwijk staan wij vrijdag op het Cleijn Duijn Park en zaterdag op het Marktplein. Een groot voordeel in Katwijk aan zee is dat er nabij de standplaatsen genoeg ruimte is om uw auto gratis te parkeren.

Kortom Vishandel Wim Schaap heeft een duidelijk doel voor ogen: Constante kwaliteit en service bieden aan de klant door in versheid, presentatie, assortiment diversiteit en klantvriendelijkheid uit te blinken! Dus net dat kleine beetje verschil maken.

Kom eens langs!

Tot ziens bij Vishandel Wim Schaap!


kraam%20binnen.jpg

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter